2013. szeptember 29., vasárnap

8. fejezet Összezavarodva

Drága Olvasóim!
Kivételesen 1 héten 2 rész jött! Remélem tetszik!
Pipa,komment és feliratkozókat várok! Min. 1 komment és új rész!
Jó olvasást! I hope u like it! :*
XoLove Sophie


Lana Brooks

Mikor már azt hittem,hogy minden jó lesz hirtelen az estém száznyolcvan fokos fordulatot vett,mert,hogy az az ember állt velem szembe,akit a legkevésbé sem kívántam. Tiffany kedvesen mosolygott rám,miközben Harry mellett parádézott,aki örömmel mutatta be nekünk magát az ördögöt. Oh,Harry mennyi bajod lesz neked még ebből, gondolta magamban. A kedves álca mögött viszont tudtam,hogy Tiffany teljes szívéből élvezi a keserű ábrázatomat. Mély levegőt vettem. Akármennyire is akarja nem fogja elrontani a ma estémet. Óvatosan körbepillantottam,a fiúk Elenorral társalogtak,Lilly meg feszülten figyelt,hát igen ő ismerte a történetünket. Egy hatalmas mosolyt erőltettem magamra. Nem fogom elrontani sem a saját,sem a többiek estélyét.
-Szia, Lana!- "mutatkoztam be". Tiffany vette az adást és beszállt a játékba.-Ő itt a legjobb barátnőm Lilly,örülök,hogy megismerhetünk.-mosolyogtam tovább.
-Részemről az öröm.-mosolygott.-Harry.-fordult a fiúhoz,aki szinte már csodálattal figyelte Tiffany minden mozdulatát.-Elmegyek a mosdóba rendben?-mosolygott.
-Nem mentek vele?-mutatott Harry utána.
-Minek?-vontam fel a szemöldökömet.
-Mert lányok vagytok-adta a számára legértelmesebb indokot. Még egy ideig vonakodtunk a témán,majd nagy nehezen beleegyeztem,hogy Tiffany után megyek.
-Már vártalak.-igazítja meg a már eddig is tökéletes haját.
-Hogyan?-csuktam be a mosdó ajtaját. Tiffany a hosszú,szinte az egész falat befedő tükör előtt állt,mögötte a csukott ajtóval ellátott fülkék sorakoztak. Senki nem volt rajtunk kívül bent.
-Tudtam,hogy utánam jössz.-mosolygott gonoszul.
-Ne hidd,hogy magamtól jöttem. Harry küldött.
-Minek?-nevet fel.
-Mert lányok vagyunk.-adom a legegyszerűbb magyarázatot,majd mindketten elnevetjük magunkat.
-Megváltoztál.-felelte komolyan.
-Mindenki változik Tiffany,valaki jó,valaki rossz irányba-felelem,majd a tükör elé lépve megerősítem a rúzsomat.-De rajtunk áll a változás foka.-fordulok hozzá. Zavartan néz.
-Ideje visszamennünk.-motyogja. Bólintok,nekem is elég volt ebből a társalgásból. A tömegen átverekedve érünk vissza a boxhoz,majd mi is beülünk a társaság közé. Lilly különösen néz rám,de egy "Majd később elmondom." nézéssel el is intéztük a dolgot.
-Nem iszunk valamit?-fordulok El-hez aki Louis karjaiban élvezte a jelenleg folyó beszélgetésáradatot.
-De kéne.-bólintott,majd barátja öleléséből kibontakozva állt föl elém.-Kér valaki valamit?-fordult a társasághoz. A fiúknak már volt italuk szóval nekik volt mit inniuk így csak Lilly tequilája volt a rendelésünkön.
-Tiffany?-fordultam a lányhoz,aki még mindig Harryvel beszélgetett.
-Nem köszi,nekem is van-emelte fel a poharát,majd újra Harry-hez fordult. A szememet forgatva indultam El után a bárpulthoz.
-Egy tequila, egy mojító, és egy Pina Colada lesz-mosolygott barátnőm a pultos srácra,akit egyből levett a lábáról.
-Szóval hallgatlak?
-Mi van?-lepődök meg.
-Ki vele mi bajod avval a csajjal,Tiffany-val?-mosolyog. Hát igen,az elmúlt napokban megtanulhattam volna,hogy Elenor Calder az aki mindent lát és semmi nem kerüli el a figyelmét. Nem volt mit titkolnom,rájött volna,ha hazudok.
-Ő Tiffany.-kezdek bele.
-Na ne mondd,ezt én is tudtam eddig is.-veszi el a mojítóját,a mi italunkat még nem hozta a srác.
-Mondom másképpen,ő Tiffany Stark. Akiről beszéltem.-magyarázom. Elenor szája o alakot formál és felhúzza a szemöldökét hirtelen semmit nem tud mondani. Hát ez sem mindennapi esemény valljuk be.
-Szóval akkor ezért vagy olyan,mint egy éhes tigris,aki alig várja,hogy lecsapjon.-nevet fel.
-Nem vagyok az.-rázom a fejem mosolyogva.-Csak nem örülök,hogy itt van,azt sem tudom,hogy mit keres itt,azt hittem ez ilyen magánparti szerű.-veszem el a maradék két italt,majd visszaindulunk a tömeg ereszt tüzében.
-Az is,vagyis inkább valami hasonló. Hé vigyázz már barom!-üvölt rá az egyik gyerekre,aki nekiment tánc közben. Hát igen,El-nek van egy ilyen oldala is.-És most mit fogsz csinálni?
-Semmit,nem akarok beleszólni Harry életébe.-vonom meg a vállam.
-Szerintem viszont tudnia kéne.
-Szerinted melyikünknek hinne? Nekem vagy neki?-mutatok az éppen enyelgő páros irányába. A falnál állva Harry teljesen elveszek Tiffany bűvöletébe,majd a lány nyakához hajol és belesúg valamit a fülébe,mire Tiffany elmosolyodik és az italát lerakva a táncparkett felé veszik az irányt.
-Talán igazad van.-vallja be,majd a fiúkhoz érve foglaljuk el a helyünket a boxban.

Éppen Zayn-el beszélgettem a múltkori előadásomról és annak előkészületeiről,meg,hogy mennyire izgultam mielőtt felléptem a színpadra,amikor is ki más,ha nem éppen Justin és Scooter lépett oda hozzánk. Jobban mondva a fiúkhoz.
-Sziasztok srácok!-pacsizott le velük Justin,majd Scooter is.
-Király volt a ma esti koncert jól összehoztuk.-mosolygott Scooter.
-Az biztos.-nevetett fel Louis.
-Lányok merre vannak?-nézett körbe Justin,hátha meglátja a Mix lányokat vagy Demit és Chert.
-Valahol itt vannak,elvesztek a tömegben.-vonta meg a vállát Niall mire elnevették magukat.
-Szia Lana-köszönt távolságtartóan Scooter. Igen,én is itt vagyok ám.
-Scooter.-bólintottam. Kezdett totál az idegeimre menni ez a pasi.
-Na jó,mondja ár el valaki,hogy mi bajotok van egymással.-szólt közbe Liam,láthatóan elege volt a gyilkos pillantásokból amiket Scooter felé küldtem.
-Meséld csak el nyugodtan.-mosolyogtam "kedvesen".-Csak szólok,ha ital kell ne őt kérjétek meg rá,hogy hozza ide.-emeltem fel a kezem,amolyan Én már most szólok típusban.
-Hányszor kell még bocsánatot kérnem?-akadt ki Scotter.
-Beszéljetek már érthetően!-fakadt ki Zayn,mire egy rakat kíváncsi szempárral találtuk szembe magunkat.
-Akkor mondom én.-tettem a kezeimet a combomra.-A koncert előtt elmentem kávéért,gumicukorért és nyalókáért. Meg is vettem,mire valaki-néztem Scooter-re-Leöntött kávéval,majd berángatott Justin öltözőjébe,ahol mindenki jól kiröhögött.-felemeltem a kezemet,jelezve Scooter felé,hogy még nem fejeztem be,mivel már nyitotta a száját,hogy közbeszóljon.-Aztán El-től kaptam egy pólót,tényleg kimosom és majd visszaadom-fordultam barátnőmhöz,aki szintén kíváncsian hallgatta a történetet.-Amit végül a koncerten viseltem,ahol Justin,hogy "kiengeszteljenek"-formáltam macskakarmot ujjaimból-Felakart hívni a színpadra,hogy OLLG legyek,de nem akartam. Sokakkal ellentétben én nem ájulok el egy ilyen ajánlattól.-fejezem be,majd duzzogva hátradőlök a bőr garnitúrára. A többiek döbbenten figyelték a történetemet,majd mindenkiből kitört a nevetés. Döbbenten néztem a körülöttem lévő társaságra. Velem mit sem törődve nevettek ki,pedig pont ez volt a lényege a történetnek,hogy elegem volt abból,hogy kiröhögnek. Az éppen visszaérkező Harry és Tiffany értetlenül álltak a helyzet előtt,majd miután Louis félig röhögve félig fetrengve elmesélte a haragom okát ők is elkezdtek nevetni. Életemben nem éreztem magamat ilyen megalázott helyzetbe. Nagyon rosszul esett a viselkedésük,nem ezt vártam tőlük. A boxból felállva az álló Scootert és Justint félrelökve a szemeimet visszatartva rohanok a tömegen keresztül a bárpult felé.
-Egy felest kérek.-ülök le a bárszékre. A pultos srác kiadja az italt. Az arcán látszik,hogy már meg sem lepődik,ha egy Öt perc múlva elsírom magamat arccal rendelkező lányt lát,inkább csak odanyújt nekem egy zsepit,mire én egy Ez most komoly?! arccal jutalmazom,de elfogadom az "ajándékot".
-Bocsi,szabad?-kocogtatja meg valaki a vállamat. Megfordulok és Justin áll mögöttem. Egy vállrándítással lerendezem,mire helyet foglal mellettem.
-Rendben vagy?-néz rám kérdően.
-Szerinted, miért ne lennék?-rántom meg a vállamat és érzem ahogy az első könnycsepp lefolyik az arcomon. Szánalmas vagyok!
-Hé,semmi gáz,nehogy már emiatt sírj.-mosolyog és letörli a könnycseppemet.
-Mit szeretnél Justin?-térek a tárgyra. Az,hogy utánam jött csak nem lehet hátsószándék nélküli.
-Először is egy ásványvizet.-int a pultosnak.-Neked valami?
-Egy víz nekem is jól jönne.-vallom be.
-Bubis vagy mentes?-mosolyog.
-Inkább bubis.-nevetem el magamat zavartan,mire két bubis vizet raknak elénk és öntik ki két pohárba. Egyet nekem,egyet Justinnak.
-Szóval?-iszok bele a poharamba.
-Ne haragudj Scooterre.-teszi le a poharát.
-Témánál vagyunk.
-De komolyan. Nem akart semmi rosszat,csak rosszul sült el.-rántja meg a vállát.-És az öltözőben sem rajtad nevettünk hanem Scooteren. Miután elmentél nem értettük a helyzetet,anyu akkor ajánlotta föl,hogy lehetnél te az OLLG-m ma este.-forgatja a kezében a poharat,de mindeközben végig engem néz. A körülöttünk lévő emberekkel nem is törődik,ahogy ők sem velük. Számukra mi is csak egyek vagyunk a sok közül,akik egymással beszélgetnek a bárpultnál és szénsavas vizet iszogatnak.-Azt hittük örülni fogsz,de tényleg.-fejezi be és bocsánatkérően néz rám. Nem tudom mit mondjak,kéne egy kis idő,hogy összeszedhessem a gondolataimat,de nem hagyhatom itt,érzem,hogy az a helyes döntés ha maradok.
-Tudod ez nálam egy eléggé összetett dolog-vallom be.-Már unom,hogy folyton kinevetnek,meg ezt nagyon nem tudom hova tenni és,hogy őszinte legyek untatni sem szeretnélek.-nevetek fel zavartan.
-Mesélj nyugodtan,nekem van időm.-mosolyog én pedig mesélek. Elmondom neki a gyermekkoromat,a gimit,Tiffany-t,azt,hogy hogyan találkoztam a fiúkkal és,hogyan játszódott le az előadás. Néha-néha visszakérdeztem,hogy róla is megtudjak még dolgokat azon kívül,amiket a médiából lehet tudni. A végére már nevettem az egész eseten,hiszen tény és való hülyeség volt az egész haragom Scooterrel szemben. Nem tudom miért,de úgy éreztem megbízhatok Justinban így tényleg nyíltan beszélgettünk,hiszen nekem és neki sem volt titkolnivalója előttem.
-Köszönöm,Justin.-mosolyodok el,mikor végre sikerül abbahagynom a nevetést.
-Micsodát?-vonja fel a szemöldökét.
-Hogy meghallgattad az unalmas hétköznapjaimat.-nevettem fel.
-Nem is unalmasak,tök jó életed van.
-Lehet.-mosolygok. A DJ Ellie Goulding Burn című számát kezdte el játszani a háttérben én meg dúdolni kezdtem.
-Szereted?-mutatott a DJ pult felé Justin.
-Igen-vallom be,hiszen mit tagadjam.
-Akarsz táncolni?-sokkolt le a kérdésével én meg még válaszolni sem tudtam,de már a parketten voltunk. Élveztük a számot és táncoltunk. Ha valaki egy hónappal ezelőtt azt mondja nekem,hogy ma este egy különleges koncert afterpartyján Justin Bieberrel fogok táncolni,akkor nagy valószínűséggel jól kiröhögtem volna. Úgy éreztem,hogy az lenne a legjobb,ha ez a szám örökké tartana,hiszen Justin egy olyan énjét mutatta meg nekem,aki nem a médiából ismert Justin Bieber volt. Nem én most azt a Justint ismertem meg,aki Kanadából jött és akit a szíve mindig visszahúz oda. A fények ide oda úsznak mi meg táncolunk és a tömeggel együtt énekeljük  a dalt és hagyjuk,hogy végigmenjen bennünk
-Min gondolkozol?-súgja Justin a fülembe,mikor véget ér a szám és a következő szám előtt próbáljuk helyretenni a légzésünket.
-Csak,hogy milyen jól érzem magamat.-nézek a szemébe,mert így van.
-Ennek örülök.-ül ki hatalmas mosoly az arcára.
-Én is.-mosolygok,mint valami idióta.
-Helló Lányok-Fiúk jó a buli?-halljuk meg a DJ hangját a mikrofonból,mire mindenki el kiálltja magát velünk együtt.-Wáó,nem hallom!-kiálltja mi meg még hangosabban sikítunk.-Kiráály!-húzza el a szót.
-A következő dal kérésre jön! Jason Derülo....The Other Side!!-kiálltja,majd mindenki beleveszik a zenébe. Justin és én középen táncolunk. Néha közelebb megyünk egymáshoz,néha eltávolodunk,de mindig visszatérünk. Justin egyszer csak magához húz és úgy táncolunk. Kizárjuk a körülöttünk lévő világot,mintha csak mi ketten lennénk a parketten. A szám a végéhez ér és mi a homlokunkat egymásnak támasztva állunk középen és rendezzük a légzésünket. Justin keze a derekamon pihen,az enyém a mellkasán.
-Mennem kell.-távolodok el és érzem,hogy teljesen vörös vagyok.
-Lana.-szól utánam,de én össze vagyok zavarodva és a fiúk boxa felé,ahol csak Lilly-t és Niall-t találom,a többiek a parketten táncolnak valahol a tömegben.
-Lilly mennünk kell.-ugrok melléjük.
-De Lana...-kezdi,de nem fejezi be. Látom az arcán,hogy látja,baj van. Az arcomon kiül az összezavarodás és a tehetetlenség miközben a tömeget fürkészve Justin.t keresem a tekintetemmel.
-Mehetünk.-lép oda hozzám Lilly,majd elköszönünk Niall-től,aki még mindig nem érti a helyzetet,de megérti,hogy ez amolyan S.O.S. lányos dolog,tehát csak ránk hagyja. Átverekszünk a tömegen és kimegyünk a kijáraton,ahol együtt kijutunk a szórakozóhely elé,ahol ilyenkor hajnali kettőkor is hatalmas sor áll,hogy az emberek betudjanak jutni a híres londoni klubba.
-Lana ne rohanj már annyira!-kiállt utánam Lilly. Leintek egy taxit,majd Lilly-t a hátsó ülésre betuszkolva ülök be mellé. Leadom a címünket és az autó elindul.
-Elmondanád végre,hogy mi van,ha nem tűnt volna fel éppen most rángattál el Niall mellől és...
-Azt hiszem bele estem Justinba.-dőlök hátra az ülésen. Kész,vége, eluralkodott bennem a teljes káosz.

2 megjegyzés:

  1. Szia, kész a kritikád :)
    http://kritikatolunkneked.blogspot.ro/2013/10/kritika-79stars-dance.html

    VálaszTörlés