2013. november 2., szombat

14. fejezet Londonban (1. rész)



Drága Olvasóim!
Hát hétvége van és mivel hétvégén új rész hoztam is egyet. Amint láthattátok kiírtam,hogy 1. rész. Gondolom rájöttetek,hogy ennek lesz egy másik fele is. Gratulálunk Sophie még valami? kérdezhetitek most. Igen van! Annyi ideig néztem,hogy Justin szemszögéből akartok olvasni,hogy meg sem várom a szavazás lejártját-ettől függetlenül továbbra is szavazzatok!- hogy megírtam Justin szemszögének első részét. Úgy gondoltam,hogy túl hosszú lenne,ha egy részbe sűríteném bele Justin eddigi gondolatmeneteit ezért úgy döntöttem kettészedem. És,hogy őszinte legyek nem is bánom! Remélem nektek is elfogja nyerni a tetszéseteket,mert én megvagyok elégedve evvel az első részbe. Ha tetszett mindenféleképpen pipáljatok,komizzatok és ha eddig még nem tettétek meg iratkozzatok fel!
Mint láthatjátok kicsit megváltozott a design. Igaz a fejléc nem túl profi (sőt semmilyen szempontból nem az) de nem vagyok valami jó szerkesztő. De szerintem a célt ellátja,szóval ameddig "le nem esik ott marad" magyarán szólva,amíg meg nem unom. Most már elég lesz a csacsogásomból-vagyis írásomból-hagylak titeket olvasni! :)
XoLove Sophie

Justin Bieber

London. Egy újabb város a sok közül,melybe el kell utaznom. Úgy hangzik,mintha kényszerként fognám fel,pedig nem így van. Szeretek utazni főleg mivel régebben nem igazán volt lehetőségem rá. Most meg van még valami,ami boldogabbá tesz,ha új helyen járok. Ők a rajongóim. Akármerre mehetek örömmel fogadnak és számomra is boldogság látni,hogy örülnek,hiszen rengeteget köszönhetek nekik. A szigetországba való látogatásom több szempontból is különleges. Hiszen most nem egy teljesen átlagos koncerten veszek részt. Nem,ez nem mindennapi lesz. Emlékszem,körülbelül egy hete jöhetett a telefon Scootertől.
-Hé Justin nagy híreim vannak!
-Mi történt?-kérdeztem,akkor még mit sem sejtve.
-Egy különleges koncertre van lehetőségünk. Benne vagy?-kérdezte miután ismertette velem a tudnivalókat. Egy koncert nem csak egy,hanem mindjárt öt rajongó tábornak! Eszméletlenül hangzott és azonnal beleegyeztem. Igaz a telefon letétele után kicsit aggódtam. De nem attól,hogy velem mi lesz. Nem,az meg sem fordult a fejemben. Egyből a rajongóimra gondoltam,hogy vajon nem lesznek e összetűzések a One Direction rajongókkal. Viszont azonnal elhessegettem a gondolatot. Tudtam,hogy nem lesz semmi baj. Az Egyesült Királyságba a testőrökön és a csapatomon kívül négy emberrel utaztam. Scooterrel természetesen, Anyuval és kivételesen Chaz-t és Ryan-t is magammal hoztam. A repülőgépről leszállva egy kordon választotta el tőlem a rám várakozó rajongókat. Mosolyogva integettem nekik,majd elindultunk az értünk kiérkező autókhoz. Az ablaküvegnek támasztottam a fejemet és úgy csodáltam az általam eddig is csak felületesen ismert várost. Egyszer voltam eddig Londonba,akkor is egy koncert miatt,akkor viszont hamar tovább kellett állnunk. Most viszont három hetet szándékozok itt tölteni. A hotelhez megérkezve nem vártak minket rajongók. Scooter kérésére nagyon szigorúan vették az itt létünket és nagyon bizalmasan kezelték a hollétünket is.
-Először is megbeszélés!-ült le Scooter az emeletünkön lévő előtér egyik fotelébe. Mindannyian elhelyezkedtünk ki-ki a földön ülve várta az információkat. Mikor mindenki kényelmesen elhelyezkedett Scooter belekezdett.
-A koncepció már elvan készítve. Justin ruhája is megvan már és azt a pár számot is kiválasztottuk már. A számokhoz lévő koreográfiák is rendben vannak már csak össze kell őket hangolnunk.-nézte az iPad-jét.-Az első egy hétben mindennap próbálni fogunk egészen a koncert napjáig,ami a színházban lesz. Összesen három napot kaptunk arra,hogy ott próbáljunk.
-Csak három napot?-kérdezte meglepetten anyu.
-Igen,csak hármat mivel mindenkinek kell próbálnia.-magyarázta Scooter.-A közös dal kottáját és szövegét a mai nap folyamán fogjuk megkapni Justin.-bólintottam,mire folytatta.-Nagyon nagy csapat munkára lesz szükség hiszen igaz nem lesz egy ezer fős stadion koncert,de a maximumot kell kihoznunk magunkból és össze kell dolgoznunk a többi stábtaggal is. Mindenki értette a feladatát?-nézett körbe Scooter. Mindenki bólintott mire összecsapta a tenyerét.-Nagyszerű,akkor lassan kezdhetjük is a munkát emberek!-evvel szét is engedett minket.

Az elkövetkező napok mind Scooter tervei alapján mentek. Minden percre pontosan be volt táblázva. Igaz egy idő után úgy éreztem,hogy kivagyok,de akkor mindig eszembe jutottak a repülőtéren várakozó rajongóim és újult erővel folytattam a tánc vagy éppen énekórát. A koncert előtti utolsó napon Demivel, Cher Lloydal és a Little Mix-el együtt várakoztunk a színházteremben. Mindenki a szövegét nézte és próbált ráhangolódni a csapatmunkára.
-Hol vannak már?-néztem az órámra már vagy ötödszörre,de most már úgy éreztem ideje hangot adnom türelmetlenségemnek.
-Hidd el Justin ezt mi is tudni akarjuk.-ült le mellém Demi a színpad szélére.
-Szóval akkor munkára fel!-lépett be Scooter és a további négy menedzser a színházterembe,majd mindannyian egyszerre toppantak meg.
-Hol vannak a fiúk?-nézett körbe Paul harmadszorra a teremben,hátha meglátja az öt tagú fiúbandát.
-Fogalmunk sincs.-vonta meg a vállát Perrie idegesen. Nem is csodálkozom,szerintem eléggé kíváncsi volt merre van drágalátos barátja Zayn.
-Ha egyszer ideérnek esküszöm,hogy...-dörzsölte meg az orrnyergét Paul,mikor váratlanul csörömpölés hallatszott a színfalak mögül.
-Azt hisze megvannak.-nevetett fel Cher mikor megjelent az öt fiú a színpadon.
-Hát ti meg,hol voltatok?-lépett oda hozzájuk Jade,a Little Mix egyik énekesnője.
-Niall éhes volt!-mentegetőzött Louis,mire mindenki elkezdett nevetni.
-Áruló-fonta keresztbe a karját maga előtt a szőke fiú duzzogó arcot vágva. Paul kivételével mindenki a hasát fogta a nevetéstől,aki időközben egy "Szükségem van egy pohár vízre!" mondat kíséretében hagyott ott minket. Nem ez volt az első alkalom,hogy a közös dalt gyakoroltuk a nagy fináléból,de még így is volt mit csiszolni rajta így a teljes délutánunkat ennek gyakorlására szenteltük.
-Végeztetek is?-jött velünk szembe anyu a folyosón,amikor kiléptünk a színházteremből a próba után.
-Igen,merre voltál?-ittam bele a vizembe miközben átvágtunk az előcsarnokon és a hátsókijárat felé vettük az irányt.
-Beszélgettem.-vonta meg a vállát.
-Beszélgettél?-vontam fel a szemöldököm.
-Igen,van itt egy nő,Sara a színház ügyeit intézi és most a koncertét is részben.-magyarázta,miközben beszálltunk a taxiba. Scooter nem tartott velünk ő a többi menedzserrel együtt egy kisebb megbeszélést folytatott.-Van egy veled egyidős lánya.-folytatta. Jaj ne! Már rosszul kezdődik.-És előjöttek a szokásos anyai kérdések. Képzeld játszott egy előadáson. De nem tudják nagyon rávenni,hogy belépjen,mert nem akar színész lenni. Nem is értem,pedig remek hangja van.
-Hallottad énekelni?-kérdezem.
-Csak videót láttam,de nagyon tehetséges lány.-magyarázta. Hát anyu tudja. A hotelbe vezető út további részében nem beszélgettünk. Én inkább azért,mert fáradt voltam,anyu meg látta,hogy az vagyok így nem erőltette a dolgot. Hát igen, ő ismert engem.

A koncert reggelén a szokásosnál is nagyobb volt a kapkodás. Még a délelőtt folyamán lement vagy háromszor a teljes műsor,hogy élesben már minden a helyén legyen. Mivel most a megszokottnál több híresség vett részt a koncerten, a biztonsági emberek légyszáma is megnövekedett. Az elején nehéz volt az ide-oda rohangálók között,de miután bementünk az öltözőmbe már nem volt semmi. Ryan és Chaz a bent lévő kanapén helyezkedtek el,míg én az állótükör előtt gyakoroltam egy-két tánclépést. Egyszer csak hatalmas nevetésre lettem figyelmes. Kicsit arrébb léptem,hogy jobban lássam mi történt. Mindenki az ajtóban állókat figyelte. Anyu,Chaz és Ryan is nevettek. Scooter is nevetett. Először nem értettem,de megláttam a mellette álló barna hajú lányt,kinek felsőjén,mintha valami végigfolyt volna. És akkor jöttem rá,hogy az előbb Scooter-t küldtük el kávéért és szokás szerint hozta a formáját így a kávénk a lány felsőjében rejtőzik. Hirtelen belőlem is előtört a nevetés.
-Na jó én mentem-fordult meg az ajtó felé.
-Hé ne menny!-szólalt meg Scooter,mire visszafordult de Scoo-ból megint kitört a nevetés.
-Akkor mondd meg,hogy hívnak.-fakadt ki. Egyre visszafogottabban nevettünk,míg a végén teljesen elhalkultunk. A szemei lángokat szórtak Scooter felé aki zavartan állt mellette.-Hát kösz szépen!Ennyit azért simán megérdemelhettem volna. A nagy Scooter Braun,aki képes eligazgatni egy tinisztár életét,de két kávét nem képes anélkül megfogni,hogy rá ne borítaná valakire. Ráadásul,elrángatsz egy öltözőbe,ahol mindenki kiröhög. Tehát,sem kávém,sem gumicukrom,sem nyalókám,lefogom késni a barátaim koncertjét és még a felsőmet is dobhatom ki.Egyébként Lana. Lana Brooks a nevem.-csapta be az ajtót maga után.
-Hát gratulálok haver!-szólaltam meg elsőként hüvelykujjamat feltartva.
-De hát...én...-dadogta Scoo.
-Evvel már semmire nem mész!-szólt rá anyu.-Ki kell találnunk valamit.
-Miért kéne?-néztem rá.-Ő is csak egy a sok közül ki tudja melyik fan csoporthoz tartozik!-vontam meg a vállam nemtörődöm stílusban.
-Végül is igaz. Ő is csak egy a sok közül,aki történetesen  itt van a koncerten és lehetne benned annyi tisztelet,hogy ki tudja talán Belieber!-szólalt meg anyu. Ismertem ezt az égető pillantást. De nem csak én,mindenki. Legszívesebben összezsugorodtam volna. Ez az a rész amikor anyu leszid minket.-De nem is az a fontos,hanem,hogyha miattunk,pontosítva Scooter miatt-folytatta.-Nem fogja élvezni a koncertet az ki tudja hány emberre hat ki?-nézett körbe.Senki nem mondott semmit.-Ráadásul ő Sara lány.-fejezte be lihegve a monológját.
-A színházas lány?-kutattam az emlékezetembe,mintha anyu említett volna valami Sara-t.
-Igen.-forgatta meg a szemeit anyu.
-Justin, tíz perc van kezdésig!-nyitott be az egyik rendező az öltözőbe,majd ki is viharzott.
-Akkor most mit vársz mit csináljak?-tárta szét a karját Scooter. Szerintem egyszerre volt ideges és tehetetlen.
-Valamit találj ki!-emelte fel a kezét anyu.
-Bocsi,hogy közbe szólok!-emelte fel a kezét Ryan,mint aki jelentkezik. Ránéztünk.-De Justin mi az amire minden csaj vágyik a koncertjeiden?
-Hogy lásson?-vontam meg a vállam.
-One Less Lonely Girl-dúdolta anyu és akkor jöttem rá mire gondoltak. Így vágtam neki a koncertnek.

Demi futott le a Made in the USA című száma után a színpadról amit a közönség egy hatalmas tapssal örvendeztetett. Hajrá Bieber,tedd oda magadat! Felrohantam a színpadra és elkezdett szólni a Beauty and a Beat című számom dallama. A táncosok és én is teljesen odatettük magunkat a számok alatt,majd jött az a szám,melynek felcsendülése után a lányok sikítozása mindig az egekbe szökik.
-Oké Lányok-Fiú,hogy vagytok?- szólítottam meg a rajongók tömegét. -Azt kérdeztem,hogy vagytok,nem azt kértem,hogy kezdjetek el kiabálni- próbálkoztam újra,de újra csak sikítoztak. Elnevettem magamat. -Tudjátok mit? Felejtsétek el. Szóval-folytattam. Itt van köztetek valaki,aki ellen egy kisebb merényletet követtünk el még a koncert előtt és ezúton is szeretnénk bocsánatot kérni,de főleg Scooter. - Szóval Lana,kérlek gyere fel a színpadra,te vagy a mai One Less Lonely Girl!-kiáltottam el magamat és vártam,hogy történjen valami,de a rajongók susogásán kívül semmi nem történt. Megpróbáltam újra,de megint semmi megmozdulás nem volt. A fenébe! Gondolkozz Bieber,gondolkozz! "...lefogom késni a barátaim koncertjét..." visszhangzott a hangja a fejemben. Hát persze! lerohantam a színpad mögé.
-Justin mi a francot csinálsz?-jött oda Liam.
-Nem ismertek egy Lana nevű csajt?-szegeztem neki a kérdést.
-De,de nem értem,hogy...-értetlenkedett.
-Nem tudjátok,hol van?-kérdeztem.
-De az egyik páholyban.-adta a választ Niall,mire az egyik biztonsági bólintott én pedig visszamentem a színpadra és vártam. Közben beszélgetni próbáltam a rajongókkal,de valahogy nem tudtam koncentrálni. Hol van már? Oldalra néztem és megláttam amint Scooterrel veszekszik,de az arckifejezéséből ítélve Scoo vesztésre állt. A végén,mintha megadta volna magát,de a lány nem jött fel a színpadra. Hirtelen egy másik lányt kísértek fel a színpadra és ültettek le a székre. Nem értettem miért nem neki éneklek,de úgy tettem,mintha nem történt volna semmi. Énekeltem a lánynak és remélhetőleg felejthetetlen pillanatot szereztem neki. A szám végezetével lekísértem. A One Directionnal, Demivel, Cher-el és a Little Mix-el együtt fejeztük be a koncertet. A gondolataim viszont még mindig Lana körül forogtak.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Elkészült a kért kritikád!
    http://kritika-design.blogspot.hu/2013/11/kritika-52.html

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon tetszik a bloggod! :) varom a következő reszt! Egy kis aprosag: nem evvel hanem ezzel :D bocsi hogy szólok de mar nagyon zavart!

    VálaszTörlés