2014. augusztus 26., kedd

Helyzetjelentés, némi ízelítővel

Drága Olvasóim!


Tartozom nektek némi magyarázattal arra, hogy miért is voltam, olyan (mondhatni) pofátlan, hogy se szó se beszéd eltűntem. Nos ez annak tudható be, hogy nagyon sűrű augusztusom volt és egyszerűen a blog volt az utolsó dolog, amire tudtam volna némi időt szakítani. Ezt nagyon nagyon sajnálom is!
Pont emiatt, meg hogy alapból is kezdenek "elfogyni" a részek a blogból, így arra a következtetésre jutottam, hogy október végéig befejezem a blogot!
Talán ennyi idő elég lesz arra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű résszel érkezzek ahhoz, hogy lezárjam Lana Brooks történetét.
Hiszen valljuk be, már az elején úgy indultam neki, hogy nem végeláthatatlan szappanoperát írok.
Magyarán múlva maximum 2 napon belül felkerül az új rész, a többi meg majd folyamatosan, ahogyan tudom.


Kellemes Iskolakezdést (vagy valami ilyesmit) addig is mindenkinek és itt van egy kis ízelítő a folytatásból!

" Azt hiszem az életemre teljességgel igaz: ha azt hisszük minden rendben van, akkor soha sincs semmi rendben. Már az őrület határán vagyok. Mindenki vár tőlem valamit, de nem tudok úgy kijönni belőle, hogy senkit ne sértsek meg, hiszen valaki kétség kívül sérülni fog. Justin a teljes szerelmemet és bizalmamat kéri. Harry boldogságot. Tiffany magyarázatot, annak ellenére, hogy úgy tűnik a sok évig tartó barátságunk végérvényesen véget ért. Eric értetlen, nem tudja mi történt velem. Ő csak azt szeretné, hogy boldog legyek. Niall és Lilly pedig az egész közepébe csöppentek, a világ legnagyobb káoszába, pedig ennek kéne lennie életük legboldogabb napjának. És persze ott van a sajtó , akik meg az életünk tönkretételén dolgozik. Legszívesebben eltűnnék, de nem tudom mit csináljak. " (29.fejezet Értetlen szívek)

3 megjegyzés:

  1. Mikor jön már az új rész ����

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik., hogy rendszeres lett, hogy megígérek valamit és valami keresztbe húzza a számításaimat. Ez esetben a gépem halt meg. De lassan jön, ígérem! <3

      Törlés